Aktuális

Undorító stílusban szólt be a nőknek az egykori újpesti focista

Az Újpest labdarúgócsapata a héten mutatta be megújult címerét, amely hatalmas vihart kavart a csapat szurkolói között. Ma a csapat egykori focistája is megmondta sajátos stílusú véleményét, amellyel sikerült a témától teljesen független botrányt kavarnia.

Az Újpest FC szurkolóinak nem igazán tetszett, hogy a csapat vezetése a régi címer lecserélése mellett döntött, sőt, a vitába bekapcsolódott a 132 éves Újpesti Torna Egylet, az UTE is, amely közleményben tudatta, hogy nem ért egyet Roderick Duchatelet, a csapat tulajdonosa és Gyarmati Eszter ügyvezető igazgató kezdeményezésével. Az UTE jogi lépéseket is kilátásba helyezett, mivel szerintük az Újpest FC csak az ő engedélyükkel válthatná le a korábbi címert – írja a Nemzeti Sport.

A szurkolók molinókat is kifeszítettek az újpesti stadion környékén, amelyben távozásra szólítják fel a csapat jelenlegi vezetését. A kifejezetten focival foglalkozó rangado.hu pedig megkérdezte a negyvenszeres magyar válogatott Urbán Flóriánt – aki 2014-ben a Jobbik színeiben indult az időközi választáson –, hogy mi a véleménye az esetről. Az egykori labdarúgó sajátos stílusban nyilatkozott a címerváltásról:

Normális és békés keretek között kell megoldást találni erre, valamint arra is, hogy a szurkolókat visszacsábítsák a stadionba. Ez persze nagyon nehéz lesz ezek után, hiszen a tulajdonos és az ügyvezető asszony nagyon elvetette a sulykot. Mindig is mondtam, hogy a futballban nincs helye nőnek! A nőnek a konyhában a helye, mos, főz, takarít, semmi keresnivalója sincs a vezetői pozícióban.

Ezzel biztos megoldódik a címervita....
Ezzel biztos megoldódik a címervita….

A nyilatkozat hatalmas vihart kavart, sokan felháborodtak Urbán szavain. Kormos Anett humorista Facebook-oldalán foglalt állást az esettel kapcsolatban. A posztra több ezer lájk érkezett, és több százan meg is osztották Kormos Anett írását. Arról nincs információ, hogy Urbán Flórián azóta esetleg bocsánatot kért volna a megjegyzésért.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top