Aktuális

Nem volt szexuális erőszak a DVBBS öltözőjében

Csak kábítószerbirtoklás miatt kell felelniük a kanadai DVBBS zenekar tagjainak és menedzserüknek, miután a rendőrség nem talált bizonyítékot a szexuális erőszak elkövetésére.

Tavaly óta tartja lázban a közvéleményt, hogy történt-e nemi erőszak tavaly nyáron a Balaton Soundon fellépő DVBBS zenekar öltözőjében. A gyanút az adta, hogy több fiatal lány, köztük Bényi Ildikó lánya is rosszul lett a backstage-ben. Akkor elterjedt, hogy a fiatal nők ismeretlen anyagot fogyasztottak, és szexuális kényszerítés áldozatává váltak, ezért az országot elhagyni készülő zenészeket és kísérőiket elfogták a ferihegyi repülőtéren.

A szexuális bűncselekmény elkövetésének gyanúját erősítették a négy ember csomagjaiban talált pikáns intim segédeszközök és óvszerek is, viszont a nőgyógyászati vizsgálatok nem igazolták a szexuális erőszakot.

Az sem nyert bizonyítást, hogy a lányokat elkábították volna. “Rosszullétükre a leglogikusabb magyarázat az, hogy a 18–21 év közötti vékony nők szervezete megsínylette a tömény szeszes italok fogyasztását” – mondta a Zsaru Magazinnak Kasznár Gyula, a Siófoki Rendőrkapitányság vezetője.

A DVBBS zenekart így szexuális erőszakkal nem, csak kábítószer birtoklásának vétségével gyanúsítják a várhatóan a napokban befejeződő rendőrségi eljárásban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top