Aktuális

Lövöldözés Toulouse-ban: egy halott, hat sebesült

Két ismeretlen fegyveres tüzet nyitott hétfőn este járókelőkre a délnyugat-franciaországi Toulouse-ban.

Egy embert lelőttek, és hatot megsebesítettek hétfőn este a délnyugat-franciaországi Toulouse-ban, amikor két fegyveres tüzet nyitott a járókelőkre – jelentette a francia média a helyi hatóságokra hivatkozva. Két sebesültnek súlyos az állapota.

Egy helyi tisztségviselő azt mondta, hogy a nyomozóhatóságok nem zárnak ki semmit, de egyelőre nincs arra utaló jel, hogy terrorcselekmény történt volna. Egyes híradások szerint az incidens drogcsempészettel hozható összefüggésbe, két kábítószercsempész bűncsoport leszámolásáról lehet szó.

Vannak olyan értesülések is, amelyek szerint a megölt járókelőt a hatóságok állítólag gyilkossággal gyanúsították, ezért nem kizárt, hogy bosszúból ölték meg.

Az incidens a nagyváros Reynerie kerületében történt, helyi idő szerint röviddel este kilenc óra után. Két motorkerékpáros vagy robogós férfi tüzet nyitott a város egyik terén lévő járókelőkre, majd elmenekült.

A hatóságok hivatalosan egyelőre nem adtak tájékoztatást az esetről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top