Aktuális

Börtönbe került a kisbabát cigiztető férfi

A 23 éves férfi egy 2015-ös késelés miatt vonul börtönbe 2-3 évre, de nem kizárt, hogy a kisbaba-cigiztetős videója sem segíthetett a helyzetén.

Börtönbe került a férfi, aki cigarettát dugott a másfél éves unokahúga szájába, de nem ezért kellett börtönbe mennie – számolt be a Tények.

Óriási felháborodást váltott ki pár hónapja a videó, amelyen még biztatta is a gyereket, hogy szívjon bele a cigarettába és tüdőzze le. A 24 éves férfi állítja, csak poénnak szánta és a kisgyerek nem szívott bele a cigibe. A rendőrség akkor eljárást indított az ügyben kiskorú veszélyeztetése miatt. 

A férfinak már a videó előtt is voltak rendőrségi ügyei. Májusban is – amikor a videót készítette – épp házi őrizetben volt súlyos testi sértés (egy 2015-ös késelés) miatt. Egy budapesti  szórakozóhelyen két férfival veszett össze, az egyiket megverte, a másikat több helyen is megszúrta.

A jövő héten viszont be kell vonulnia a börtönbe. Ezt ő maga jelentette be sírva élő Facebook-videójában. A férfi úgy tervezi, 2-3 év múlva szabadul, de mint a videóban elmondja, kibírja, hiszen még fiatal.

A Blikk úgy tudja, a férfi a 2015-ös késelése miatt vonul börtönbe, de nem kizárt, hogy a kisbaba cigiztetős videója sem segíthetett a helyzetén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top