Aktuális

Ez történik ma, Trokán Anna szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 04:46-kor kel fel a Nap, és 20:46-kor nyugszik. Trokán Anna szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 29.

Ezen a napon:

1456-ban III. Callixtus pápa elrendeli a déli harangozást – a közhiedelemmel ellentétben nem a nándorfehérvári győzelem feletti örömében, hanem a végső csata előtt három héttel, pogányok ellen könyörgésként. 1984-ben Trokán Anna szülinapja.

Ez történik ma, Trokán Anna szülinapján

A nap mottója:

A szépség annak a kérdése, hogy mire állítjuk be a szemünket és a tudatunkat. Ha valaki a világból a kegyetlenséget és az iszonyatot akarja látni, hát abból nagyon sok van. De ha az irgalomra fókuszálunk, a valódi értelemben vett szépre, akkor meglátjuk. Be kell állítani az optikát.

Ljudmila Ulickaja

Névnap:             

Június huszonkilenc Pál, Péter, Ádám, Aladár, Alicia, Aliz, Beáta, Ditta, Judit, Keszi, Kesző, Keve és  Ulászló napja.

Június huszonkilencedikén született:

Deim Pál festőművész, Szujó Zoltán riporter és Trokán Anna színésznő

Időjárás:

Kora délutánig erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, a hajnali, reggeli óráktól szórványosan valószínű zápor, zivatar, majd délután nyugat felől csökken a felhőzet, szűnik a csapadék. A délnyugati szél nagy területen viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 19 és 24, a legmagasabb nappali hőmérséklet az Alföldön 31 és 35, másutt 28 és 31 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “pontosan fogalmazd meg a mondanivalódat, és válogasd meg a szavaidat”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top