Aktuális

Ez történik ma, Vastag Tamás szülinapján

Budapesten szerdán reggel 04:46-kor kel fel a Nap és 20:46-kor nyugszik.  Vastag Tamás szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 28.

Ezen a napon:

1956-ban Poznańban közel ötvenezer munkás vonul az utcára, kenyeret és szabad választásokat követelve; a kommunisták fegyverrel verik szét a tüntetést. 1991-ben megszűnik a KGST, és Vastag Tamás szülinapja.

Ez történik ma, Vastag Tamás szülinapján

A nap mottója:

A csúnya szavak jót tesznek a száj izomzatának.

Dorthe Nors

Névnap:             

Június huszonnyolc Levente, Irén, Círus, Erina, Gyula, Hektor, Iringó, Jerne, Laura, Petúnia, Szironka, Tivadar napja.

Június huszonnyolcadikán született:

Mátyás Attila zenész, Vastag Tamás énekes és John Cusack színész

Időjárás:

A többórás napsütés mellett nyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet, majd délután a gomolyfelhő-képződésből elszórtan valószínű zápor, zivatar. A déli szél megélénkül, többfelé meg is erősödik, északnyugaton és zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 37 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Szeretnéd felbosszantani egy régi barátnődet, de talán azt is szeretnéd, ha egy kicsit rosszul érezné magát a bőrében – talán itt az ideje elgondolkodnod valamin: ez már nem tűnik igaz barátságnak.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top