Aktuális

A fiatal nők többsége egyáltalán nem csípi Ivanka Trumpot

A fiatal amerikai nők számára Ivanka Trump szóba sem jöhet mint példakép.

 Ivanka Trumpnak nincs könnyű dolga: apja, Donald Trump többször kijelentette, lánya feladatának tartja, hogy őt a talajon tartsa és a jó irányba terelje. Eközben Ivanka annak adott hangot, hogy bizonyos kérdésekben nem ért egyet az apjával – akit ennek ellenére természetesen mégis odaadóan támogat.

 Nem csoda, hogy ezek után Ivanka hitelessége megkérdőjeleződik, mikor például a nők egyenjogúsága mellett kardoskodik (amiről mindenki tudja, hogy apja hogyan vélekedik). Egy frissen közzétett kutatás eredményeiből is az rajzolódik ki, hogy az amerikai nők nem igazán tudják, hogyan viszonyuljanak a majdnem first ladyhez

A fiatal nők többsége egyáltalán nem csípi Ivanka Trumpot

 Az 5943, 18 éven feletti felnőtt részvételével készült kutatás alapján a 18–34 év közötti nők kifejezetten negatív véleménnyel vannak Ivankáról – egészen pontosan 52%-uk határozottan nem szimpatizál vele, és mindössze 21%-uk kedveli. Érdekes, hogy ez utóbbi arány az életkor előrehaladtával növekszik: a 34 és 64 év közötti nők 39, míg a 65 év felettiek 45%-a már jobban rokonszenvez az elnök lányával. 

 popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top