Aktuális

Ez történik ma, Isabelle Adjani szülinapján

Budapesten kedden reggel 04:46-kor kel fel a Nap és 20:46-kor nyugszik. Isabelle Adjani szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 27.

Ezen a napon:

1192-ben szentté avatták I. László magyar királyt. 1955-ben Isabelle Adjani szülinapja. 1989-ben Horn Gyula magyar és Alois Mock osztrák külügyminiszter Sopronnál átvágja a műszaki határzár drótkerítését. 1989-ben Krassó György és 27 társa megalapítja a Magyar Október Pártot.

Ez történik ma, Isabelle Adjani szülinapján

A nap mottója:

Minél nagyobb az ékesszólás az érzelmek terén, annál kisebb rész jut az igazságnak.

José Saramago

Névnap:             

Június huszonhetedike László, Bársonyka, Dalia, Dalton, Deli, Eufémia, Torda, Tordas, Tordos és Ulászló napja.

Június huszonhetedikén született:

Isabelle Adjani színésznő, Tobey Maguire színész és Nico Rosberg F1-pilóta.

Időjárás:

A változó vastagságú fátyolfelhőzet és a délután képződő gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap. Az Északi-középhegységben és a nyugati határnál lehet futó zápor, egy-egy zivatar. A déli szél megélénkül, északnyugaton meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “Idegesít, hogy mindenki beleszól az életedbe? Ne félj helyretenni őket, mutasd meg, hogy ura vagy a helyzetnek.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top