Aktuális

Ez történik ma, George Michael szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 04:44-kor kel fel a Nap és 20:48-kor nyugszik. George Michael szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 25.

Ezen a napon:

1876-ban vívták a Little Bighorn-i csatát. 1963-ban George Michael szülinapja. 1991-ben Szlovénia és Horvátország kilép a jugoszláv államszövetségből, és kikiáltja függetlenségét.

Ez történik ma, George Michael szülinapján

A nap mottója:

Nem tudok annál szomorúbb és magányosabb dolgot elképzelni, mint mikor egy gyerek ül a képernyő előtt, és egyedül játszik. Játszani legalább ketten kell, de inkább tízen, húszan, mert a közös játék a legnagyobb dolog az életben.

Csukás István

Névnap:             

Június huszonötödike Vilmos, Bocsárd, Ivola, Letta, Maxim, Vilma, Viola, Violenta, Violett és Violetta napja.

Június huszonötödikén született:

Karinthy Frigyes író és George Michael énekes

Időjárás:

Erősen gomolyfelhős időre számíthatunk inkább rövidebb napos időszakokkal. Többfelé valószínű zápor, zivatar. Az északnyugatira forduló szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 27 és 33 fok között alakul, de délkeleten néhány fokkal melegebb is lehet.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a vasárnapi horoszkóp: “Mintha ma egész nap rosszkor lennél rossz helyen. Bárhol is vagy, azt gondolod, hogy most éppen valahol máshol kellene lenned. Bárhol is vagy, azt gondolod, hogy máshol sokkal fontosabb események történnek.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top