Aktuális

Vasárnaptól közlekedési káosz várható Óbudán

Június 25-től július 3-ig forgalomkorlátozások lesznek a Szépvölgyi úton. Az autósok kerülőutakra kényszerülnek, de változik a 29-es busz menetrendje is.

Felújítás miatt vasárnaptól egy hétre lezárják Budapesten a Szépvölgyi út egy részét – közölte a Budapesti Közlekedési Központ. Az utat az Árpád fejedelem útja és a Bécsi út közötti szakaszon zárják le. 

Kerülőútként a Szépvölgyi út felől a Szépvölgyi út–Bécsi út útvonal ajánlott. A Bécsi úti csomópontban ideiglenesen lehet majd balra kanyarodni a Szépvölgyi útról. Alternatívaként az Ürömi utca–Cserfa utca–Lajos utca útvonal is használható.

A Lajos utca felől a Szépvölgyi út a Sajka utca–Bécsi út–Cserfa utca–Ürömi utca–Szépvölgyi út útvonalon vagy a Zsigmond tér–Ürömi utca–Szépvölgyi út útvonalon keresztül lesz elérhető.

A Szépvölgyi út Kolosy tér feletti része a Bécsi út külső szakasza felől elérhető lesz, mivel ideiglenesen lehet majd jobbra kanyarodni a Bécsi útról a Szépvölgyi útra.

A lezárás miatt változik a 29-es busz menetrendje. A Hűvösvölgy felé tartó járat az Árpád fejedelem útja–Lajos utca–Zsigmond tér–Ürömi utca–Szépvölgyi út módosított útvonalon halad, ezért nem érinti a Kolosy tér és az Ürömi utca megállót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top