Aktuális

Ez történik ma, Frances McDormand szülinapján

Budapesten péntek reggel 04:44-kor kel fel a Nap és 20:45-kor nyugszik. Frances McDormand szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 23.

Ezen a napon:

1894-ben megalakul Párizsban a Sorbonne-on a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Magyarország tagságával. 1957-ben Frances McDormand szülinapja. 1961-ben életbe lép a nemzetközi Antarktisz-egyezmény, amely kiköti a kontinens semlegességét.

Ez történik ma, Frances McDormand szülinapján

A nap mottója:

Időnként szükséges erősen fogni a kormányt, és vinni egyértelműen egy irányba a csónakot, időnként meg jó elengedni az irányítást, és hagyni, hogy a víz egyik vagy másik partra sodorjon. Mert azt is lehet élvezni, amikor jönnek sorra a véletlenek.

Bereczki Zoltán

Névnap:             

Június huszonharmadika Zoltán, Arszlán, Bea, Édua, Szidónia, Szulikó, Szulita, Zdenka és Zoltána napja.

Június huszonharmadikán született:

Frances McDormand színésznő és Zinedine Zidane labdarúgó

Időjárás:

A több-kevesebb napsütés mellett erőteljes lehet a gomolyfelhő-képződés. Szórványosan valószínű zápor, zivatar. A nyugati szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 36 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Valaki arra vár, hogy helyette csinálj meg valamit. Lehet, hogy úgy gondolod, neked kötelességed helyette dolgoznod, de ez nem így van a valóságban.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top