Aktuális

Hazaengedték az előzetesből, este megölte magát

A lábára szerelt nyomkövető jelzett a rendőrségen, hogy az aznap hazaengedett férfi helyet változtatott. Szökés helyett azonban kiugrott a második emeletről.

Hét hónap előzetes letartóztatás után a 41 éves W. Zsolt kiszabadult a rácsok mögül, és nyomkövetővel a lábán házi őrizetbe került.

A férfi azonban, miután családjával megvacsorázott, és mindenki nyugovóra tért, felvágta a nyaki ütőerét, majd kiugrott a második emeleti lakás erkélyéről – számolt be az esetről a Blikk.

A lábán lévő nyomkövető azonnal jelzett a rendőrségen, mivel a szerkezet helyet változtatott. A kiérkező rendőrök a férfi testvérétől kérdezgették, hová ment, aztán megtalálták a belső udvaron.

W. Zsolt tavaly decemberben kábítószerügy miatt került börtönbe, és a testvére szerint kábítószerfüggő volt. A nő jogi lépéseket tervez a börtön ellen, mert szerinte fivére ott olyan gyógyszert kaphatott, amelytől nem volt önmaga.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116 123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top