Aktuális

Johnny Depp Donald Trump meggyilkolásával viccelődött

Johnny Depp a Glastonbury Fesztiválon tette fel a Trumpra vonatkozó költői kérdést: "Utoljára mikor gyilkolt meg színész elnököt?" Később Depp azt mondta, ő csak kérdezett, nem célozgatott semmire.

Az idei Glastonbury Fesztivál egyik meghívott vendége volt Johnny Depp, aki a Rochester grófja – Pokoli kéj című, 2004-ben készült filmjének vetítésére és az azt követő beszélgetésre érkezett. 

A beszélgetésen felhozta Donald Trumpot is, megkérdezte a közönségtől, hogy ide tudnák-e hozni az elnököt. Mivel a hallgatóság felhördült, Depp így folytatta: 

Teljesen félreértetek. Utoljára mikor gyilkolt meg színész elnököt?

Majd hozzátette, hogy szeretné tisztázni, ő nem színész, csak hazugságokból él a megélhetése érdekében. Az eléggé áthallásos költői kérdés után azzal is mentegetőzött, hogy ő csak feltett egy kérdést, nem célozgatott semmire.

A válasz pedig Depp kérdésére: utoljára 1865-ben történt, hogy egy amerikai színész elnököt gyilkolt. John Wilkes Booth ekkor követett el merényletet Abraham Lincoln ellen.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top