Aktuális

Ez történik ma, Meryl Streep szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 04:44-kor kel fel a Nap és 20:45-kor nyugszik. Meryl Streep szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 22.

Ezen a napon:

1633-ban Galileo Galilei az inkvizíció kényszerítésére visszavonja nézeteit arról, hogy a Föld kering a Nap körül. 1949-ben Meryl Streep szülinapja. 1983-ban sújtólégrobbanás volt az oroszlányi Márkushegy szénbányában. 37 bányász halt meg.

A nap mottója:

A világ túl nagy. Az internet pedig túlságosan is az. Nem arról van szó, hogy utálok mindenkit. (…) Csak éppen meg kell védenem magamat, és képtelen vagyok rá, hogy cseverésszek egy csomó idegennel, akikről azt sem tudom, kicsodák, és hol vannak. Mintha nem is lenne igaz az egész.

John Corey Whaley

 

Névnap:             

Június huszonkettedike Paulina, Akács, Ákos, Albin, Albina, Alvina, Krisztina, Lambert, Rozvita, Tamás és Tinka napja.

Június huszonkettedikén született:

Weöres Sándor költő, Cserháti Zsuzsa énekesnő és Meryl Streep színésznő

Időjárás:

Sok napsütés várható gomolyfelhőkkel, legfeljebb helyenként lehet zápor. A nyugati szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 35 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Valaki arra vár, hogy helyette csinálj meg valamit. Lehet, hogy úgy gondolod, neked kötelességed helyette dolgoznod, de ez nem így van a valóságban.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top