Aktuális

Bordélyházat számoltak fel a rendőrök az Alföldön – videó

Felszámolták a rendőrök a sükösdi bordélyházat, amelyet egy bérelt fogadóban működtetett egy 66 és egy 61 éves férfi. Három lány dolgozott nekik, akiket néha házhoz is vittek.

Egy bérelt fogadóban működő bordélyházra csaptak le a rendőrök június 20-án, két embert őrizetbe vettek és a kéjbarlangot bezárták. A rendőrségi nyomozás eddigi adatai szerint egy 61 éves bajai és egy 66 éves sükösdi férfi üzemeltette a nyilvánosházat, ahol három nő nyújtott pénzért szexuális szolgáltatást.

A bevétel a 61 éves bajai férfihez került, ő ebből fizette ki a lányokat, és juttatott a sükösdi partnerének is, aki a bordélyban felügyelte az “alkalmazottakat”, és néha ügyfelekhez szállította őket.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével tartottak rajtaütést a bordélyházban, illetve a két férfi lakhelyén, ahol elfogták és őrizetbe vették őket.

Kihallgatásuk után kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top