Aktuális

Ez történik ma, Lana Del Rey szülinapján

Budapesten szerda reggel 04:44-kor kel fel a Nap és 20:45-kor nyugszik. Lana Del Rey szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 21.

Ezen a napon:

1771-ben a Szent Jobb Budára érkezett. A kalandos sorsú ereklyét Mária Terézia váltotta ki a raguzai domonkos kolostorból. 1985-ben Lana Del Rey szülinapja.

Ez történik ma, Lana Del Rey szülinapján

A nap mottója:

Ha jó vagyok, nagyon jó vagyok, de akkor vagyok a legjobb, ha rossz vagyok.

Nem vagyok angyal c. film

Névnap:             

Június huszonegyedike Alajos,Leila, Albán, Demetria, Fillisz, Kloé,  Lujza, Olga, Radomér és Ralf napja.

Június huszonegyedikén született:

Vilmos herceg és Lana Del Rey énekesnő

Időjárás:

A többórás napsütés mellett átmenetileg megnövekszik a felhőzet egy érkező gyenge hidegfront miatt. Szórványosan kell záporra, zivatarra számítani. Az északi szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 34 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Úgy tűnik, hogy az idő a bolondját járatja veled. Úgy tűnik, hogy mostanában szalad az idő, és úgy tűnik, hogy ebben a rohanásban alig tudod felvenni a kesztyűt másokkal.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top