Aktuális

Heten erőszakolták meg Borsodban az elkábított lányt

Elkábítottak, majd többen is megerőszakoltak egy fiatal lányt Kesznyétenen. A hét támadóból ötöt már elfogott a rendőrség.

Alig egy hónappal ezelőtt bestiális bűncselekmény történt egy apró borsodi faluban. Egy kesznyéteni lányt elkábítottak és hatan megerőszakoltak. Az ügy most lépett bírósági szakaszba, ahol elrendelték a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint egy fiatalkorú lány épp szintén kesznyéteni barátjához indult, amikor összetalálkozott az utcán az egyik gyanúsítottal. Ő egy füves cigivel kínálta a lányt, amit a fiatal el is fogadott. A spanglitól a lány végtagjai zsibbadni kezdtek, majd egy romos épületben találta magát immár két férfival, akik újabb cigarettával kínálták, majd megerőszakolták. Időközben befutott egy harmadik ismerősük is, aki szintén megbecstelenítette a lányt.

Kesznyétenen történt a nemi erőszak

Sajnos ezzel még nem volt vége a magatehetetlen lány szenvedéseinek. Megérkezett egy negyedik férfi, aki egy ismerőse házába vitte a kábult lányt, és ott az ismerős és annak ismerősei szintén megerőszakolták és bántalmazták őt.

Az erőszaktevők közül hatot sikerült elkapni, a hetediket még keresi a rendőrség. Ha elítélik őket, 5–15 évig terjedő szabadságvesztést kaphatnak tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többek által elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt – írja a Bíróság.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top