Családos ember, négygyerekes apa gázolt Londonban

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Sikerült azonosítani a londoni terroristát, aki hétfőn szándékosan egy mecsetből kijövő muszlim tömegbe hajtott. A bérelt furgonnal gázoló férfi családapa, négy gyerekkel.
2017. 06. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Hivatalosan is terrorcselekménynek nyilvánították azt a hétfőn hajnalban történt gázolást, amely során egy férfi egy kisbusszal az egyik londoni mecsetből távozó tömegbe hajtott. A merényletben egy ember meghalt, tízen pedig megsérültek.

A nap végére sikerült azonosítani is az elkövetőt, akit Darren Osborne-nak hívnak, 47 éves, és négygyerekes apuka – írja a Guardian.

A férfi direkt a támadás céljából bérelte Walesben a merénylet előtt nem sokkal a furgont, amellyel aztán Londonig autózott. Egészen pontosan Osborne a kisbuszt az otthonától alig húsz kilométerre lévő Pontyclun Van Hire kölcsönzőből bérelte ki, a céget is sokkolta a férfi tette. 

A rendőrség házkutatást tartott a férfinak a walesi Cardiff egyik elővárosában található otthonában. A szomszédok azt mondták, hogy a kiáltozása alapján szándékosan muzulmánok közé hajtó férfiből nem nézték volna ki, hogy képes ilyen szörnyű tettre.

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus