Aktuális

El sem mozdult két hónapos öccse mellől a kisfiú, miután anyjuk sorsára hagyta őket

A vietnami anya az éj leple alatt hagyta magára gyermekeit az út szélén. A hatóságok keresik.

Szívszaggató fotó járja az internetet arról a két kisfiúról, akiket édesanyjuk a minap hagyott sorsára a vietnami Hanoiban. A hatéves kisfiúra és kéthónapos öccsére, akit anyjuk egy sörösrekeszbe pólyázott, közeli lakók találtak rá, miután felfigyeltek a testvérek hangos sírására. Ők értesítették a rendőrséget és a gyermekvédelmi hatóságot is.

 El se mozdult kéthónapos öccse mellől a kisfiú, miután anyjuk sorsára hagyta őket

A rendőrség szóvivője elmondta, minden követ megmozgatnak, hogy előkerítsék a gyerekek szüleit. Hozzátette, a gyanú szerint az anya hajnali öt körül motorkerékpárral érkezett a helyszínre, majd az út szélén hagyta gyermekeit mondván, elmegy tankolni. “A gyerekek ezután nem látták többé.

 El se mozdult kéthónapos öccse mellől a kisfiú, miután anyjuk sorsára hagyta őket

A szóvivő elmondta, óvatosságból kórházba szállították a testvéreket, ahol megállapították, hogy a hatéves kisfiú pánikba esett, miután világossá vált, hogy anyjuk nem jön vissza értük, ennek ellenére sem volt hajlandó magára hagyni magatehetetlen öccsét.

Olvass még többet a testvérekről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top