Aktuális

Robbanás történt egy óvodánál – videó 18+

Egy óvodánál történt robbanás Kelet-Kínában, legalább heten meghaltak és hatvanhatan megsebesültek. A hatóságok egyelőre nem tudják a robbanás okát.

Nagy erejű robbanás történt egy óvodánál a kelet-kínai Csiangszu tartomány Fenghszian megyéhez tartozó egyik településen, amiben legalább 7-en meghaltak és 66-an megsebesültek.  A robbanás helyi idő szerint délután 5 óra előtt nem sokkal történt az óvoda bejáratánál, amelynek közelében az épületből a szüleikkel éppen távozó és szüleikre váró gyermekek tartózkodtak. A 66 sebesült közül kilenc állapota válságos – közölte a kínai központi televízió (CCTV), amely hozzátette, hogy két ember a helyszínen vesztette életét.

Megrázó felvételek a helyszínről és a robbanás pillanata

A közösségi oldalakon közzétett videofelvétel tanúsága szerint az óvoda környékén kaotikus állapotok uralkodnak, számos kiskorú és felnőtt látható a földön heverve, közülük sokan sebesülten, törött lábbal fekszenek a baleset helyszínén. Egy másik videofelvételen pedig egy összeégett ruhában bizonytalanul lépegető nő látható, míg mellette síró gyermekeket karjukban tartó felnőttek ülnek a földön.

A hatóságok egyelőre nem tudják a robbanás okát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top