Aktuális

Csúnyán belebukott a matektanár, hogy 3 diákjával is szexelt

Az egy dolog, hogy kirúgták a 25 éves amerikai matektanárt, aki három diákjával is nemi kapcsolatot létesített, de az iskola jelentette az esetet a hatóságoknak, úgyhogy Erin Elizabeth McAuliffe-t már le is tartóztatták.

Az észak-karolinai Rocky Mount városában letartóztatták a 25 éves matematikatanárnőt, Erin Elizabeth McAuliffe-t, miután az iskola jelentette a hatóságoknak, hogy a fiatal pedagógus három fiatalkorú diákjával is szexuális viszonyt folytatott. 

A nőt csütörtökön vitték be, és ezen a hétfőn már meg is kellett jelennie a bíróság előtt az első meghallgatásán.

Csúnyán belebukott a matektanár, hogy 3 diákjával is szexelt

A Rocky Mount előkészítő iskola május 5-én tett feljelentést a rendőrségen, egy nappal korábban pedig elbocsátották McAuliffe-t az állásából. A rendőrség nyomozást indított, és megkezdte a diákok és tanárok kihallgatását. A nő ellen háromrendbeli, diákkal létesített szexuális cselekedet, valamint kiskorú illetlen kihasználása vádjával indítottak eljárást.

A rendőrség közlése szerint az esetek az iskolán kívül történtek. Az egyik érintett diák 16 éves volt, a másik kettő pedig 17 éves. Ha a bíróság bűnösnek találja az ellene felhozott vádakban, akkor a tanár akár öt évig terjedő szabadságvesztést is kaphat. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top