Aktuális

Kamasz banda zaklatott, fogdosott nőket a Parlamentnél – videó

Napokon át terrorizálta egy tizenéves fiúkból álló banda az arra járó, egyedülálló nőket a pesti Belvárosban. A rendőrség videót tett közzé a banda elfogásáról.

A négy-öt kamasz fiúból álló, egyébként jól szituáltnak tűnő társaság a Parlamenthez közeli Alkotmány utcában, a Vadász vagy a Báthori utcában zaklatta az arra járó nőket. Az Indexnek írt olvasói levelek alapján este 7 és 10 között zaklatták az egyedülálló nőket úgy, hogy ketten-hárman közrefogták és lökdösni, fogdosni kezdték az áldozatokat, míg egy társuk a mobiljával videózott.

Egy másik sértett azt mondta, nem érezte, hogy ki akarnák rabolni, különben is drága mobilokat látott a fiúknál. Inkább bizarr heccnek érezte a zaklatást, amelyet az elkövetők végigvihogtak. 

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságán 2017. június 11-én és 12-én három nő tett bejelentést arról, hogy egy fiatal fiúkból álló társaság szeméremsértő módon viselkedett velük, és a csoport egyik tagja ezt mobiltelefonnal is rögzítette. A rendőrök június 13-án fogtak el hat fiatalkorú és egy 18 éves feltételezhető elkövetőt. Egyikőjük telefonjában húsz olyan felvételt találtak, amelyet a bántalmazott nőkről készítettek. Szeméremsértés miatt indítottak ellenük eljárást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top