Nyolc év fegyház Borsodban pár gombóc fagyiért

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Nyolc év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki részegen ment kirabolni egy fagyizót, ám végül fagylalttal és vízzel kellett beérnie. Feltételesen sem bocsátható szabadlábra.
2017. 06. 14. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A rabló tavaly augusztusban ittasan ment el egy gönci fagyizóba, ahol először pénzt követelt. Az eladó nem adott neki, mire ő fagyit és üdítőt követelt, egyben azzal fenyegette az eladót, hogy „megszúrja” – számolt be az esetről az Encsi Járásbíróság.

Nyolc év fegyház Borsodban pár gombóc fagyiért

Az eladó

átadta a fagylaltot, közölve az árát,

mire a vádlott: „Nem ezt beszéltük meg, azt beszéltük, hogy ingyen adod, mert ha nem, akkor azt akarod, hogy megszúrjalak?” A férfi fagyival és két ásványvízzel távozott, majd pár perc múlva visszament, további fagylaltot követelve. Ekkor ismét azzal fenyegette a sértettet, hogy megszúrja, ha pedig hívja a rendőröket, akkor majd a tárgyaláson szúrja le. A sértett a fenyegetések hatására adott neki még fagylaltot és üdítőt. A vádlott a kasszához is odalépett, és megnézte, van-e benne pénz. A vádlott cselekményével összesen kilenc adag fagylaltot és két üdítőt szerzett meg négyezer-háromszáz forint értékben.

A bíróság rablás bűntette miatt nyolc év fegyházbüntetés mellett nyolc év, a közügyektől való eltiltásra ítélte. A súlyos büntetés oka az, hogy a férfi többszörös visszaeső, aki a

rablást megelőző januárban szabadult

egy korábbi tette miatti börtönbüntetésből. Enyhítő körülményként értékelte a bíróság, hogy

három kiskorú gyermeke van.

Címkék: fagyi rablás fegyház
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus