Aktuális

Ez történik ma, Kemény Dénes szülinapján

Budapesten szerda reggel 04:44-kor kel fel a Nap, és 20:42-kor nyugszik. Kemény Dénes szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 14.

Ezen a napon:

1954-ben Kemény Dénes születésnapja. 1985-ben aláírják a schengeni egyezményt. 2001- ben Csurgó mellett lezuhan egy Cessna 210 kisrepülőgép, fedélzetén a Synergon Rt. vezető munkatársaival. Négyen életüket vesztik.

Ez történik ma, Kemény Dénes szülinapján

A nap mottója:

Egy szó néha csak úgy kigurul az ember száján, és mire észbe kapsz, addigra messze jár.

Bátky András

Névnap:             

Június tizennegyedike Vazul, Elizeus, Estella, Hartvig, Herta, Sztella, Töhötöm, Valérián és Valér napja.

Június tizennegyedikén született:

Kemény Dénes edző, Steffi Graf teniszező, Ernesto Che Guevara és Donald Trump politikus.

Időjárás:

Délnyugaton erősen felhős időszakok is lesznek, és elsősorban a határvidéken, főként a reggeli, délelőtti órákban néhol kisebb eső, zápor is előfordulhat. Az ország többi részén napos időre számíthatunk fátyol- és gomolyfelhőkkel, csapadék nélkül. Az északnyugati, északi szelet élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 15, délnyugaton 15 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Végre te vagy a figyelem középpontjában. Ez persze nem feltétlenül lesz olyan jó, mint ahogyan azt eredetileg elképzelted. Most érdemes lenne végiggondolnod, hogy mire használhatod ezt az újonnan jött érdeklődést”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top