Aktuális

Keresik a gyilkost, aki rágyújtotta a házát egy kiskunhalasi férfire

Kigyulladt egy kiskunhalasi családi ház június 13-án reggel. Az ingatlanban megtalálták az ott lakó 51 éves férfi holttestét, és úgy tűnik, hogy nem egy balszerencse következtében égett benn az áldozat. A rendőrség a 43 éves kiskunhalasi Szitás Józsefet gyanúsítja gyilkossággal.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított a haláleset körülményeinek tisztázása céljából. Az ennek során beszerzett elsődleges orvos szakértői vélemény alapján felmerült a gyanú, hogy a házában bennégett férfi gyilkosság áldozata lett – írja a police.hu.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság (BKMRFK) munkatársai így emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, ezzel összefüggésben keresik a 43 éves kiskunhalasi Szitás Józsefet, akivel szemben elfogatóparancs van érvényben.

Keresik a gyilkost, aki rágyújtotta a házát egy kiskunhalasi férfire

A BKMRFK nyomozói kérik, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06 76/513 356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06 80 555 111 “Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top