Aktuális

Ez történik ma, Chris Evans szülinapján

Budapesten kedden reggel 04:45-kor kel fel a Nap, és 20:42-kor nyugszik. Chris Evans szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 13.

Ezen a napon:

1941-ben Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas biokémikus bejelenti találmányát a jól eltartható, nagy C-vitamin-tartalmú készítmények előállítására; 2009-től ez a nap a magyar feltalálók napja. 1981-ben Chris Evans szülinapja. 1989-ben a Parlamentben megkezdődnek a háromoldalú politikai egyeztető tárgyalások (Nemzeti Kerekasztal) a békés politikai átmenetről.

Ez történik ma, Chris Evans szülinapján

A nap mottója:

Ami könnyű, abban nincs is élvezet.

Jennifer Armentrout

 

Névnap:             

Június tizenharmadika Anett, Antal, Anéta, Anett, Anettka, Anna, Antigoné, Anton, Toni és Mica napja.

Június tizenharmadikán született:

Blaskó Péter színész, Chris Evans színész, Mary Kate Olsen és Ashley Olsen színésznők.

Időjárás:

Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, nyugaton, északkeleten több, másutt csak kevés gomolyfelhővel. Főként nyugaton, délnyugaton, valamint északkeleten néhol zápor előfordulhat. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 31 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “valaki ma megpróbál megijeszteni. Mindenképp azt szeretné, hogy átvedd az ő hitrendszerét, és átérezd az ő félelmeit”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top