Aktuális

Láncra verve, egy konténerben találták meg a sorozatgyilkos foglyát – videó

Todd Kohlhepp amerikai sorozatgyilkos két hete vallotta be emberöléseit, hogy elkerülje a halálbüntetést. Ekkor derült fény egy általa egy konténerben rejtegetett nőre is, akit Kohlhepp láncon tartott, és rendszeresen megerőszakolt. A nőt sikeresen kiszabadították.

A férfi hét embert ölt meg Dél-Karolinában, és gyilkosságait annak érdekében ismerte be néhány nappal ezelőtt, hogy halálbüntetés helyett életfogytiglant kapjon. Az ügyészek több videót, több tucat képet és több száz oldalnyi bizonyítékot vizsgáltak meg Todd Kohlhepp ügyében, és ekkor derült ki, hogy Kohlheppnek még életben van egy áldozata, akit egy konténerben rejteget. 

Láncra verve, egy konténerben találták meg a sorozatgyilkos foglyát – videó

A férfi Kala Brownt közel két hónapja zárta be, miután a nőt férjével együtt egy potenciális munkaajánlattal átcsalogatta magához. A férjet többször mellkason lőtte, majd állítása szerint annak testét eltemette oda, ahová a többi hullát is ásta, Brownt viszont láncra verve életben hagyta. A sorozatgyilkos a nőt szexrabszolgájaként tartotta fogva, többször megerőszakolta, és beszámolt neki korábbi tetteiről is. Az alábbi videón Kala Brown kiszabadítása látható:

Kohlhepp Dél-Karolinába még 2001-ben költözött, miután 14 évet töltött börtönben emberrablásért Arizonában. A hatóságok elmondták, hogy már fiatalkorában is volt hasonló bűncselekménye, 15 évesen fegyverrel kényszerítette egy 14 éves szomszédját arra, hogy menjen vele egy házba, ahol megkötözte és megerőszakolta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top