Aktuális

Sorompó csapódott a soproni buszra

A szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

Sopronban, a jereváni buszvégállomásról indult a 12-es busz, mely olyan rozzant volt, hogy olykor füstölt, máskor az ajtaja nyílt ki menet közben, egyszer pedig a buszvezető akkorát fékezett, hogy elesett egy kislány. A Batsányi úti vasúti kereszteződésnél a busz eleje már a síneken volt, amikor a sofőr megállt. A félsorompó ekkor a járműre csapódott – számolt be rémisztő élményeiről a Kisalföldnek egy olvasó.

A buszvezető megpróbálta kinyitni a jármű ajtajait, ám ez csak egy idő után sikerült. Szerencse, hogy épp nem jött arra vonat. Majd a sorompó is felemelkedett.

A busztársaság a lapnak úgy nyilatkozott, hogy a buszvezetőt meghallgatták, illetve vizygálták, vizsgálják az esetet. Elismerték, hogy egy kislány valóban elesett a buszon, édesanyjával már felvették a kapcsolatot. A vasúti árjáróban történtekkel kapcsolatban úgy fogalmaztak: határozottan kijelenthető, hogy vasúti szerelvény a jelzett időpontban az átjáróban nem közlekedett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top