Aktuális

Ez történik ma, Hugh Laurie szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 04:42-kor kel fel a Nap, és 20:44-kor nyugszik. Hugh Laurie szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 11.

Ezen a napon történt:

Ez történik ma, Hugh Laurie szülinapján

1959-ben Hugh Laurie születésnapja. 1982-ben bemutatták a Steven Spielberg rendezte, E. T., a földönkívüli amerikai sci-fi filmet.

A nap mottója:

Az élet visz, és jobban teszem, ha hagyom magam.

Pelsőczy Réka

Névnap:             

Június tizenegyedike Barnabás, Barangó, Balló, Barabás, Barna, Eta, Etelka, Paula, Pauletta, Paulin, Rexana, Roxán, Roxána, Rozalinda, Tulipán és Vaszília napja.

Június tizenegyedikén született:

Gene Wilder színész, Hugh Laurie brit színész.

Időjárás:

Keleten gomolyfelhős, nyugaton túlnyomóan derült idő lesz többórás napsütéssel, keleten néhol zápor kialakulhat. Az északi, északnyugati szél élénk, helyenként erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a vasárnapi horoszkóp: “ma egy kicsit harsányabb, hangosabb, erőteljesebb, határozottabb vagy a kelleténél. Ma valójában arra lenne szükség, hogy halk és visszafogott legyél”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top