Aktuális

Ez történik ma, Csákányi Eszter szülinapján

Budapesten szombat reggel 04:44-kor kel fel a Nap, és 20:42-kor nyugszik. Csákányi Eszter szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 10.

Ezen a napon történt:

1918-ban a Premuda-szigettől délre olasz torpedóvető motorcsónakok megtámadják és elsüllyesztik a Szent István osztrák–magyar csatahajót, 89 ember veszti életét. Az eseményt a Tegetthoff csatahajó fedélzetéről filmre vették. 1943-ban Biró László szabadalmaztatja a golyóstollat. 1953-ban Csákányi Eszter szülinapja.

Ez történik ma, Csákányi Eszter szülinapján

A nap mottója:

A megelégedettség az elfogadás és az alázat nyomában jár. Akkor köszönt ránk, ha nem akarunk többé mások lenni, mint amik vagyunk, ha nem törekszünk arra, hogy megfeleljünk az önmagunkról kialakított nagyzoló képnek, hanem meghajolunk az élet teljessége előtt, és hagyjuk, hogy hatalmas árja magával ragadjon.

David Grayson

Névnap:             

Június tizedike Gréta, Margit, Bács, Bacsó, Bardó, Diána, Főbe, Gitta, Gréte és Peggi napja.

Június tizedikén született:

Márkus László színész, Judy Garland színésznő, Ernyey Béla színész, Csákányi Eszter színésznő, Gina Gershon színésznő és Knézy Jenő sportriporter

Időjárás:

Szakadozott felhőzet érkezik, hosszabb-rövidebb napos időszakokra számíthatunk. Főként északkeleten és nyugaton helyenként záporeső valószínű. Az északnyugatira, északira forduló szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “nem is gondolnád, hogy egy izgalmas program mennyire jót fog tenni a kapcsolatotoknak”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top