Aktuális

Marhacsordát gázolt a vonat – fotók

Hét szürke marhát ütött el a Gátér és Szentes között közlekedő vonat. Négy marha egyből elpusztult, a többi életének kényszervágás vetett véget.

Egy kisebb marhacsordát gázolt el a Gátér irányából Szentes felé közlekedő személyvonat péntek reggel. A masiniszta elmondása szerint a kettőshalmi megálló után egy marhacsoda tévedt a sínekre, és a vonat a vészfékezés ellenére a csordába hajtott. A vonaton tartózkodó három ember közül szerencsére senki sem sérült meg, viszont a szürkemarhák között igazi pusztítást végzett a motorvonat.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Hét szürke marha szenvedett sérülést, négy patást maga alá gyűrt a vonat, azok a helyszínen kimúltak, a maradék háromnak kényszervágás lett a sorsa.

A kettőshalmi megállónál történt a tehéngázolás

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrök a helyszíni adatgyűjtés közben megtalálták a marhák felügyeletével megbízott gulyást is. A 21 éves fiatallal szemben előállítása után közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top