Aktuális

Ellenőr bántalmazott egy nőt a Nagyvárad téren

Trágár módon szidalmazott, fenyegetett, és fizikailag is bántalmazott egy nő utast egy ellenőr a Nagyvárad téren.

Május 30-án reggel a Nagyvárad téri metrókijáratnál mutatta fel érvényes havi bérletét és kisgyerekes bérletigazolványát egy nő. Az ellenőr felszólította, hogy mutassa meg az ehhez tartozó igazolást is, az azonban nem volt nála. 

“A kisgyerekes kedvezményre jogosult vagyok, mivel gyermekemnél tartós betegség áll fenn, amelyet egy éve diagnosztizáltak nála. Múlt péntek délután kaptuk meg a kontrollvizsgálat leleteit, amelyek igazolják, hogy gyermekemnél a tartós betegséget jelentő kondíció továbbra is fennáll. A leletekért be kell mennem a klinikára, kérnem kell erről igazolást, amellyel a Magyar Államkincstárnál kell egy újabb igazolást kérnem, amely feljogosít arra, hogy egy BKK-pénztárnál a kisgyerekes igazolványomba pecsétet kapjak. Mindez még nem történt meg, tehát ennélfogva az igazolványban nincs benne az érvényes pecsét. Mivel siettem a munkahelyemre, mindezt nem fejtettem ki, csak annyit mondtam, hogy azt most nem tudom megmutatni, és gyorsan továbbindultam” – írta a nő.

Ekkor az egyik ellenőr megfogta a karját, majd rángatni kezdte. A nő megkérte, hogy engedje el, mire az ellenőr elkezdett kiabálni, hogy kihívja a rendőrséget azzal, hogy az utas ment neki. Amikor a nő ismét megpróbált tovább menni, az ellenőr úgy meglökte, hogy a falnak ütődött, majd a földre esett.

Ezek után sikerült ugyan kimenekülnie az aluljáróba, de az ellenőr utána ment, és fenyegette, trágár módon szidalmazta, többek között cigánynak, csalónak nevezte. Majdnem az István kórház Haller utcai bejáratáig követte.

A történtek miatt az utas panaszt tett a BKK-nál.

BKV-figyelő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top