Aktuális

Névtelen levélíró vállalta magára a lúgos csonkítást

A harmadfokú ítélet keddi tárgyalásán felolvastak egy névtelen levelet, amelyben valaki magára vállalja, hogy megcsonkította az áldozatot, Renner Erikát.

Az ügyészségnek küldött névtelen levél írója a kézzel, nagybetűkkel írt levélben azt állította, hogy 2012 augusztusa előtt valaki megbízta őt a Renner Erika elleni támadással. A levél tartalmából egyéb nem hangzott el a tárgyaláson, a Fővárosi Főügyészség június 2-án nyomozáskiegészítést rendelt el. Azonban a levél aligha fogja befolyásolni a bíróság harmadfokú ítéletét, amelynek kihirdetését végül keddről jövő hétre halasztották.

A tárgyaláson az ügyészség azt kérte, súlyosbítsák a másodfokon kiszabott, kilenc éves büntetést Bene Krisztián elítélt ellen. Renner Erika ügyvédje szeretné, ha a Kúria elismerné a gyilkossági kísérletet, Bene Krisztián ügyvédje viszont új eljárást szeretne.

A 444 helyszíni riportja szerint Bene ügyvédje amellett próbált érvelni, hogy Renner Erika sérülése a nemi szervén, a hüvelyét és a combját ért égés “bizonyos amerikai orvosi kategóriák szerint” nem is olyan súlyos. Az ügyvéd hozzátette: nem állítja, hogy a sérülés nem fájt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top