Aktuális

Belecsapott a villám egy siófoki iskolába

Beszakadt tetőszerkezet, kicsavart fák, erős szél, villámcsapás egy siófoki iskolában, járhatatlan utak – nagyon elemében volt ma a vihar Somogyban.

Sok helyre kellett szerdán riasztani a tűzoltókat Somogy megyében a vihar miatt – írja a Sonline.hu. Az erős szél több településen is fákat csavart ki és tépázott meg, például Marcaliban a viharos szél megbontotta a Bölcsöde közi üzletsor tetőszerkezetét, és egy fémlemez parkoló autóra esett.

De nemcsak a viharos széllel gyűlt meg a lakosság baja, hanem a villámlással is. Siófokon egy iskolából kértek kedd délután tűzoltói segítséget, mert villám csapott az épületbe. Nem sokkal később a Móricz Zsigmond utcából jelezték, hogy füstöl egy nyárfa, miközben a Honvéd utcában egy háromszintes lakóház teteje lobbant be. Szerencsére a tűz keletkezése idején senki nem tartózkodott a házban, a lakók ideiglenesen ismerősökhöz költöztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top