Aktuális

Ez történik ma, Anna Kurnyikova szülinapján

Budapesten szerdán reggel 04:46-kor kel fel a Nap, és 20:38-kor nyugszik.  Anna Kurnyikova szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 7.

Ezen a napon történt:

1494-ben Spanyolország és Portugália aláírta tordesillasi szerződést, amiben az újonnan felfedezett Amerikát osztották fel. 1921-ben Románia előbb április 23-án Csehszlovákiával, majd június 7-én Szerb-Horvát-Szlovén Királysággal megkötött szerződése révén csatlakozik a kisantanthoz. 1942-ban befejeződik a midwayi csata. 1975-ben a Sony bemutatja a Betamax videokazettát. 

Ez történik ma, Anna Kurnyikova szülinapján

1981-ben Anna Kurnyikova szülinapja.

A nap mottója:

Nincs annál szörnyűbb, mint amikor a kisember magyaráz, a nagyember pedig félrenéz.

Rónaszegi Miklós

Névnap:             

Június hetedike Róbert, Ariadna, Ariadné, Arianna, Arienn, Berengár, Bogumil, Gotlib, Kocsárd, Oriána, Robertin, Robertina, Robertó, Robin, Robinzon, Sebes és Seherezádé napja.

Június hetedikén született:

Tom Jones énekes, Liam Neeson színész és Anna Kurnyikova teniszező.

Időjárás:

A többórás napsütés mellett a Tiszántúlon, illetve estefelé a Dunántúlon lehet erőteljesebb a felhőképződés. Ezeken a területeken elszórtan zápor, északkeleten, keleten zivatar is kialakulhat. Az élénk északnyugati szél estefelé átmenetileg több helyen megerősödik, de zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “néha idő kell ahhoz, hogy észrevedd magad körül az értékeket és a kincseket. Tele van az életed olyan értékes emberekkel, akiket mások irigyelnek tőled”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top