Aktuális

Vidd magaddal az otthon ízeit…

Ti merre nyaraltok az idén? Mi kempingezni fogunk Horvátországban. Ez volt a gyerekeim álma.

És mi az én álmom? Az, hogy vakációzás közben is egészségesen és változatosan táplálkozzon a családom, de azért ne kelljen az egész napot a konyhában töltenem. Szeretem a minőségi konzerveket, így úgy döntöttem, azokból betárazunk az útra.

Reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora. Mindenre gondolni kell. Ahogy itthon is. Benéztem a spájzba, és meg is volt a megoldás. Ami egész évben beválik, az a nyaraláson is tökéletes lesz.

Vidd magaddal az otthon ízeit…

Pástétomok és májkrémek, nálunk mindig terítéken. Mostanában kiegészítve a legújabb Hamé finomságokkal, a tonhalas krémmel és a lazacos vagy makrélás pástétommal. Ezeknek az új termékeknek még a hangulata is illik egy nyaraláshoz. És hát a csomagolásról nem is beszélve. 105 grammos kiszerelés, éppen tökéletes az én kis családomnak.
Persze viszünk a nagy kedvencekből is, mint a liba- és kacsamájas ínyenc májpástétom.

Vidd magaddal az otthon ízeit…

A Hamé termékek legnagyobb előnye, persze a csodás ízük után, hogy hihetetlenül praktikus és higiénikus a csomagolásuk, így utazáshoz éppoly kiválóak, mint a rohanós otthoni napokhoz. Szeretem, hogy könnyen kezelhetők és hogy percek alatt tálalhatók, így sokkal több időm marad a fontos dolgokra, mondjuk arra, hogy a gyerekeimmel belerohanjak a tenger hűs habjaiba, vagy éppen jusson idő a reggeli indulás zűrzavarában még egy finom kávéra.

 

 Néhány szóban a Haméról

– Nagyon fontos szempontnak tartják a jó ár-érték arányú termékek gyártását, vagyis hogy a gyártó és a vásárló is jól járjon

– Külön hangsúlyt fektetnek a természetes és egészséges alapanyagokra, melyek többsége konyhakész állapotban kerül asztalunkra

– Innovatív csomagolásokkal igyekeznek egyszerűbbé és praktikusabbá tenni az étkezéseinket

A vállalat többek között húsalapú termékek, zöldségek és gyümölcsök feldolgozásával foglalkozik. Ilyenek a HAMÉ a pástétomok, készételek, húskonzervek, ketchupok, mártások, dzsemek, kompótok, bébiételek- és desszertek.

Hamé márkanév alatt ma már a termékek széles skáláját értjük, melyek megkönnyítik mindennapjainkat – időt takarítanak meg a reggeli, ebéd, vacsora, uzsonna elkészítésekor, legyen szó akár egy egyszerű hétköznapról vagy egy izgalmas családi nyaralásról.

 

Vidd magaddal az otthon ízeit…

 Ha úgy érzed, kedvet kaptál, ismerkedj meg te is a Hamé finomságaival.

Néhány napja vendégváró falatokat készítettem a legújabb tonhalas krémmel, amit beletöltöttem a főtt tojásokba, és csodás francia bagetten tálaltam a lazacos és a makrélás pástétomokat. Olyan sikerem volt a barátaim körében, hogy azt hiszem, a következő bulira is csak Haméval készülök!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top