Aktuális

Egy hét múlva várható ítélet a lúgos orvos ügyében

Ma kezdődött a lúgos orvosként elhíresült férfi harmadfokú tárgyalása, akit azzal vádolnak, hogy maró lúgot öntött szeretője nemi szervére, amivel életveszélynek tette ki és maradandó károsodást okozott neki.

A periratok ismertetésével kezdődött el a lúgos orvosként ismertté vált B. Krisztián harmadfokú tárgyalása a Kúrián. Az ügyészség azt szeretné, hogy a másodfokú tárgyalás ítéleteként kiszabott 9 évet súlyosbítsa a legfelsőbb bíróság szerepét betöltő intézmény. Az áldozat ügyvédje azt szeretné, ha emberölés kísérletéért ítélnék el a volt főigazgatót, míg a vádlott és ügyvédje a korábbi eljárások semmissé nyilvánítását szeretné, és megismételt elsőfokú tárgyalást

B. Krisztiánt, a budai Irgalmasrendi Kórház egykori főigazgatóját azzal gyanúsítják, hogy 2013 márciusában maszkban rátámadt szeretőjére annak lakásában, combját és nemi szervét maró lúggal öntötte le, életveszélyes sérülést okozva ezzel a nőnek. A támadás után a sebesült nőt magára hagyta, életét csak az időben érkezett orvosi segítség mentette meg. 

A Kúrián jövő kedden várható ítélet az ügyben – írja a 444.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top