Aktuális

Ez történik ma, Tom Araya szülinapján

Budapesten kedden reggel 04:40-kor kel fel a Nap, és 20:41-kor nyugszik.  Tom Araya szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 6.

Ezen a napon történt:

1446-ban a pesti országgyűlés kormányzóvá választja Hunyadi János erdélyi vajdát. 1827-ben 25 ezer néző előtt tartották az első magyarországi lóversenyt, amelyen az első győztes a Széchenyi István istállójában nevelt Babieka (más források szerint Gawing) volt, másnap 22 versenyló közül az ugyancsak Széchenyi cenki lovardájából származó ötéves Al-Borac nevű kanca bizonyult a leggyorsabbnak. 1944-ben a normandiai partraszállási hadművelet első napja, a “D-day”. 1961-ben megszületett Tom Araya, a Slayer énekese.

Ez történik ma, Tom Araya szülinapján

A nap mottója:

Úgy érzem magam, mint egy vadon élő növény, amit behoztak a szobába, és idegen földbe ültettek. (…) Mintha el akarnék hervadni.

Lucinda Gray

Névnap:             

Június hatodika Norbert, Artemisz, Cintia, Citta, Délia, Kolos, Lícia, Norberta, Norman, Norton, Szintia napja.

Június hatodikán született:

Bánki Donát feltaláló, Gobbi Hilda színész és Tom Araya, a Slayer énekese.

Időjárás:

A rövid napos időszakok mellett nagyrészt erősen felhős idő várható. Ismétlődő záporra, zivatarra kell számítani, többfelé jelentős mennyiségű csapadék hullhat. Nyugaton az északi, keleten a déli szél élénkül meg többfelé, helyenként erős széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet az Alföldön 26 és 29, másutt 20 és 26 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “fel kellene töltődnöd a napfénnyel. Ma arra van szükséged, hogy olyasmikkel vedd körül magadat, amiknek igazán napfényes a hangulatuk”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top