Aktuális

Megpróbálta vízbe fojtani az ikreit, szomszédja lelőtte

A 27 éves férfi késsel fenyegette az ikerbabák anyját. A harmadik gyerek, egy 12 éves kislány rohant segítségért a szomszédba.

Az oklahomai születésű Leland Fostert végül a szomszéd tette ártalmatlanná, kétszer is hátba lőtte a férfit, aki a helyszínen meghalt. A 27 éves Leland előtte késsel fenyegette korábbi párját, majd megpróbálta vízbe fojtani annak ikergyermekeit. A tragédiát végül a nő harmadik gyermeke, egy 12 éves kislány akadályozta meg – számolt be az NBC amerikai hírcsatorna.

A kislány, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, a szomszédba rohant segítségért. Cash Freeman azonnal fegyvert fogott, hogy segíthessen a babáknak és édesanyjuknak. Végül csak úgy tudta megmenteni őket, hogy kétszer is hátba lőtte támadójukat – nyilatkozta röviddel az eset után Lisa Bratcher, a rendőrség szóvivője.

Megpróbálta vízbe fojtani az ikreit, szomszédja lelőtte

A szóvivő elmondta azt is, hogy az ikerbabákat az eset után kórházba szállították, de mostanra már mindkettőjüket hazaengedték. A rendőrség kihallgatta Freemant is, de később elengedték. A nyomozók döntenek majd arról, hogy megvádolják-e Foster megölésével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top