Aktuális

Ez történik ma, Tony Curtis szülinapján

Budapesten szombat reggel 04:43-kor kel fel a Nap és 20:38-kor nyugszik. Tony Curtis szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 3.

Ezen a napon történt:

1925-ben Tony Curtis születésnapja. 1977-ben az USA és Kuba között megállapodás jön létre, miszerint 16 évnyi szünet után újra felveszik a diplomáciai kapcsolatot. 1980-ban Farkas Bertalan, az első – és eddig egyetlen – magyar űrhajós a Szojuz–35 fedélzetén visszaérkezik a világűrből. 2006-ban Szerbia és Montenegró a május 21-i népszavazást követően hivatalosan is feloszlik; mindkét tagja független állam lesz.

Ez történik ma, Tony Curtis szülinapján

A nap mottója:

Az ember hivalkodik erejével, ha arról van szó, hogy áldozatot hozzon, de meghozván az áldozatot, nincs a világnak olyan hatalma, mely a kínoktól megváltaná.

Gaál Mózes

Névnap:             

Június harmadika Klotild, Bercel, Cecília, Célia, Cicelle, Cilla, Heliodor, Héliosz, Kelvin, Tilda, Zília és Zille napja.

Június harmadikán született:

Tony Curtis színész, Darnyi Tamás úszó, Jelena Iszinbajeva rúdugró, Rafael Nadal teniszező.

Időjárás:

Napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, főként a Dunántúlon és délen várható zápor, zivatar. A változó irányú szél csak zivatarban erősödik meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “Abban, hogy megleld az új irányokat, az új célokat, az új utakat, egy barátod lehet a segítségedre. Egy olyan barátod, aki már sokat látott, sok mindent tapasztalt és sok-sok utat kipróbált már.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top