Aktuális

Ez történik ma, Marylin Monroe szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 04:46-kor kel fel a Nap, és 20:36-kor nyugszik. Marylin Monroe szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 1.

Ezen a napon történt:

1926-ban Marylin Monroe szülinapja. 1980-ban a CNN (Cable News Network) elkezdi műsorának sugárzását. 1991-ben a Varsói Szerződés tagállamainak vezetői Prágában aláírják a szervezet megszűnéséről szóló egyezményt.

A nap mottója:

A halottak általában türelmesebb természetűek, mint mi, élők, ami leginkább azon látszik, hogy milyen nyugodtan fekszenek a sírjukban, az ember meg ugrál, mint a rémült mezei egér, és azon ritka alkalmakkor, mikor egy helyben marad, akkor is egész testében reszket és remeg, de olyankor is olyan, mint az egér, ebben az esetben háziegér, ami megmenekül a macskától, és a lyukában lapulva tovább fülel, remélve, hogy a macska föladja és távozik, de nem tudhatja, hogy ott van-e még, vagy már elment, mert a cica is képes mozdulatlanul várni anélkül, hogy a térdízületei elmerevednének.

Sjón

Névnap:             

Június elseje Tünde, Angéla, Fortunát, Graciella, Hortenzia, Júnó, Konrád, Kurt, Paméla, Paulina, Simeon, Szemirámisz, Torda és Tündér napja.

Június elsején született:

Marylin Monroe amerikai színésznő és Morgan Freeman színész

Időjárás:

A több-kevesebb napsütés mellett gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, bárhol kialakulhat zápor, zivatar, legkisebb eséllyel északkeleten. Az északi szél helyenként megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Ne félj kifejezni ezt a vágyadat, és ne félj elmondani a körülötted lévőknek, hogy egyedüllétre van szükséged”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top