Donald Trump szerint: "covfefe"

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az amerikai elnök rejtélyes tweetje az egész világot lázban tartja. Vajon mit jelenthet a "covfefe"?
Írta: | 2017. 05. 31. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A mai napon az egész internet Donald Trump titkozatos tweetjét fejtegeti, de ez a kihívás valószínűleg még egy olyan teamnek is súlyos nehézségeket okozna, amiben Alan Turing és Elliot Alderson csoportvezetők.

Trump tweetje a következőképpen fest:

Donald Trump szerint covfefe

Ez nagyjából annyit tesz: „A folyamatos negatív sajtó ellenére covfefe.” A Twitterezők nem nagyon értették a dolgot, de azért gyorsan retweetelték 61.000-szer a szabadkőműveseket is kenterbe verő rejtjeles kódot – kapkodásra mondjuk igazán nem volt szükség, mivel Trump tweetje a közzététel után még két óráig virított az interneten.

Donald Trump szerint covfefe
Úgy tűnik, Donald Trump nagyon megörült, hogy visszakapta a telefonját

A covfefe-gate természetesen életrehívta a mémháborút, és a legszemfülesebbek még azt is kiszúrták, hogy (már-már aggasztó módon) a Covfefe.com nevű megvásárolt domain is létezik.

Donald Trump szerint covfefe
Talán a Lost in Translation végére is fény derülhet.

A tweet azóta természetesen eltűnt, válaszok azonban egyelőre nincsenek. Hogy a Trumpban rejlő elnyomott nyelvészzseni tört-e a felszínre vagy rejtjelezett orosz kódról volt-e szó, talán soha nem fogjuk megtudni...

Update: az amerikai elnök közben maga is beszállt a viccelődésbe. Twitter-csatornáján most épp azt kérdezi az emberektől, hogy ki tudja megfejteni a rejtélyes szó jelentését. 

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus