Aktuális

Ez történik ma, Annette Bening születésnapján

Budapesten hétfő reggel 04:58-kor kel fel a Nap, és 20:34-kor nyugszik. Annette Bening szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 29.

Ezen a napon történt:

1953-ban a Mount Everest (tszf. 8850 m), a “harmadik pólus” első megmászása (Edmund Hillary új-zélandi alpinista, Tendzing Norgaj nepáli serpával). 1958-ban Annette Bening szülinapja. 1985 – Tömegszerencsétlenség a brüsszeli Heysel Stadionban: A Liverpool FC – Juventus FC között zajló BEK-döntőn a brit szurkolók megtámadták az olaszokat, a tömeges menekülés során egy támfal is kidől. A szerencsétlenségben 39-en életüket vesztik, a sebesültek száma 200. 1989 – Burma államot hivatalosan Mianmarrá nevezik át. 2005-ben Budapest XI. kerülete hivatalosan felveszi az Újbuda nevet.

Ez történik ma, Annette Bening születésnapján

A nap mottója:

A megbocsátás sokkal több, mint elnézést kérni; ez egy döntés arról, hogy elengeded a sérelmet, és engeded, hogy a szeretet újra áradjon.

Bob Gass

Névnap:             

Május huszonkilencedike Magdolna, Almiréna, Jukundusz, Kund, Kunó, Magdaléna, Mária, Marita, Maxim, Teodózia napja.

Május huszonkilencedikén született:

Apponyi Albert politikus, J.F. Kennedy elnök, Annette Bening színésznő és Al Unser Senior autóversenyző.

Időjárás:

Többnyire derült, napos idő várható, csapadék nem lesz. A változó irányú szél jellemzően mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 29 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “sokat gondolkozol azon, hogy ki mellett kell valóban kiállnod, és kik azok, akiknek nem is olyan fontos a támogatásod”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top