Bemászott a pár ágyába a borsodi szatír

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Visszaesőként négyéves szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki szexuálisan zaklatott egy nőt, párját pedig késsel fenyegette.
2017. 05. 29. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Szexuális erőszak, magánlaksértés és zaklatás róható fel annak a férfinak, akit e vétségek miatt négy év szabadságvesztésre ítélt a Miskolci Járásbíróság. A vád szerint a férfi részegen bement egy ismerősének családi házába Nyékládházán, ahol az emeleten egy alvó párra nyitott rá, de ők kizavarták a szobából. Aztán egy földszinten alvó párra nyitott rá, akik nem ébredtek fel a zajra.

A vádlott ekkor befeküdt az ágyba, majd nemi szervét a nő kezébe rakta. Amikor a nő felébredt, kiabálni kezdett a részeg férfival, amibe bekapcsolódott az időközben felébredő barát is, aki kikergette a férfit a szobából. Erre a vádlott egy 12 centis kést vett elő, és azzal fenyegetőzött. Ez volt az a pont, amikor a házban tartózkodók kihívták a rendőrséget, akiket a részeg, fenyegetőző férfi nem várt meg.

S bár a bíróság enyhítő körülményként értékelte, hogy a vádlott bevallotta és megbánta tettét, súlyosbította a helyzetet, hogy visszaesőként, matt részegen követte el a szexuális erőszakot, a zaklatást és a magánlaksértést.

A négyéves börtönbüntetést a vádlott és a védő is tudomásul vette, az ügyész azonban három nap gondolkodási időt kért. A férfi előzetes letartóztatásba került.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus