Aktuális

Pénzeső egy német autópályán

Kiérkező rendőrök segítettek a pénz összeszedésében, de nem minden bankjegyet találtak meg. A tanulság: ne egy zacskóban szállítsd motoron a céged bevételét!

Bankjegyeket fújt a szél szombaton este a bajor autópályán, ugyanis egy német férfi elvesztette pénzzel teli szatyrát, amelyben vállalkozása bevételét szállította motoron.

Ez is érdekelhet Megnézem

A 36 éves férfi mintegy 9 ezer eurót (2,5 millió forintot) vitt magával kis címletű bankjegyekben, amikor a szatyrot elvesztette az A9-es autópályán. A férfi megállt, és megpróbálta összegyűjteni a röpködő bankjegyeket. A szemtanúk pedig értesítették a rendőrséget.

A kiérkező rendőrök ideiglenesen lezárták az autópályaszakaszt, és segítettek a pénz összeszedésében. Mintegy 1500 eurónyi (413 ezer forintnyi) bankjegyet azonban már messze sodort a szél, és nem találták meg. A férfi számlával igazolta, hogy a készpénz valóban az övé volt.

Pénzeső egy német autópályán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top