Aktuális

Ez történik ma, Jamie Oliver születésnapján

Budapesten szombat reggel 04:52-kor kel fel a Nap, és 20:32-kor nyugszik. Jamie Oliver szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 27.

Ezen a napon történt:

1703-ban lerakják a leendő orosz főváros, Szentpétervár első erődítményének alapkövét. 1968-ban megkezdődik a Contergan-per Németországban. A Chemie Grünenthal cég altatója gyermekek ezreinél okoz fejlődési rendellenességet, akiknek anyja a terhesség alatt használta. 1975-ben Jamie Oliver szülinapja.

Ez történik ma, Jamie Oliver születésnapján

A nap mottója:

Azok elől, akik takarítanak utánad, semmit sem lehet eltitkolni.

Mark Lawrence

Névnap:             

Május huszonhetedike Hella, Ágoston, Agrippa, Gyula, Paszkál, Pelbárt, Szörénke és Szörényke napja.

Május huszonhetedikén született:

Joseph Fiennes színész és Jamie Oliver szakács

Időjárás:

Sok napsütésre számíthatunk, emellett gomolyfelhők képződnek. Néhol zápor kialakulhat. Az északi, északkeleti szél a középső országrész kivételével megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “ma valaki elől szeretnél elrejtőzni, ma valami elől szeretnél elmenekülni. Talán egy gondolat, talán egy érzés az, amire nem mersz valójában ránézni”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top