Aktuális

Segíts, hogy a megmaradt meleg ételek eljuthassanak a rászorulókhoz!

Fontos felhívást tett közzé az Adjkirály! adományoldal: olyan civil szervezeteket keresnek, ahol napi száz adag meleg élelem kiosztásában tudnak segíteni. Kérjük, egy megosztással segíts te is!

Az Adjkirály! adományoldal korábbi akcióiról mi is írtunk már, bemutattuk  Ricsit, a beteg gyermekét egyedül nevelő édesapát, vagy azt a családot, ahol öt gyermek hitte úgy, hogy nem lesz karácsony. Az oldalon most egy fontos felhívást tettek közzé. 

Ne vesszen kárba a megmaradt étel!  írják a Facebookon. Nagylelkű felajánlást tett egy budapesti cég, a Melódin Éttermek Hálózat. Csaknem 20 munkahelyi éttermet működtetnek, és szeretnék, ha a nap végén megmaradt ételek rászorulókhoz kerülnének. Ezért most olyan civil szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek vállalják, hogy heti egy-két nap szétosztanak 30-100 adag ételt. Mivel az éttermek munkanapokon működnek, ezért hétfőtől péntekig van erre lehetőség. Szeretnénk, ha az öt napot el lehetne osztani különböző szervezetek között. A jelentkezéseket az info@adjkiraly.hu címre várjuk, köszönjük!

Segíts, hogy a megmaradt meleg ételek eljuthassanak a rászorulókhoz!

Kövesd az Adjkirályt a Facebookon!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top