Aktuális

Nagy galibát okozott a kutya, amelyik megette gazdája útlevelét

Majdnem dugába dőlt a spanyolországi utazása a rögbijátékosnak, aki elkövette azt a hibát, hogy az asztalon hagyta útlevelét hét hónapos cocker spánielje társaságában.

Matthew Shepherd profi rögbijátékos volt annyira körültekintő, hogy ellenőrizze útlevelén a lejárati dátumot spanyolországi utazása előtt. Annyira azonban már nem volt elővigyázatos, hogy elpakolja az asztalról a fontos iratot.

Több se kellett a Mr. Boots névre keresztelt hét hónapos cocker spánielnek! Mikor Shepherd hazaért, először csak a földön heverő papírcafatokra lett figyelmes, majd megpillantotta megvalósult rémálmát: kutyáját és a szájából kikandikáló, rongyosra rágott útlevelet.

Nagy galibát okozott a kutya, aki megette gazdája útlevelét

Normálisan persze hetekig tartana egy új útlevél kiállítása az Egyesült Királyságban is, de a hatóságok segítségével és párórás vezetéssel Shepherd végül már nyolc óra múlva kezében foghatta az új iratokat. A rögbis egyébként azt mondja, nem haragszik a kutyára: az ő hibája volt, hogy az asztalon felejtette az útlevelet. És különben is látszik, hogy Mr. Boots már nagyon megbánta a dolgot!

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top