Aktuális

Libabőrösök leszünk attól, ahogy a manchesteri gyászoló tömeg Oasist énekel

Csütörtökön délelőtt 11 órakor egy percre megállt az élet Manchesterben. A forgalom leállt egy pillanatra, a pár nappal ezelőtti terrortámadás áldozataira pedig egy perces néma csönddel emlékeztek meg az emberek. Majd egyszer csak valaki elkezdte énekelni a tömegben az Oasis Don't look back in anger című dalát...

A hétfő éjjel a Manchester Arenában történt robbantás áldozataira emlékeztek ma Manchesterben. Nemcsak a forgalom állt le egy percre, de egy hosszú pillanatig néma csenddel gyászolták az emberek az elhunyt társaikat, barátaikat, rokonaikat is.

A St Ann’s Square-en tartották a hivatalos megemlékezést, amelyen részt vett többek között a főpolgármester és Nagy-Manchester megye kormányzója is. A betartott egy perces csönd után aztán valaki a tömegben spontán elkezdte énekelni az Oasis Don’t look back in Anger (Ne nézz vissza haraggal) című dalát, és nem kellett hozzá sok idő, hogy a többi összegyűlt is úgy érezze, a dal címének üzenete most nagyon aktuális, és csatlakoztak a szólózóhoz.

Mi libabőrösök lettünk ettől a szép gesztustól, nem is ragoznánk tovább, nézd meg a videót róla:

 Másik szögből:

 És ez az eredeti dal:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top