Aktuális

Vízvezeték-szerelők mentették meg a ragasztószalaggal összekötözött kutyát

Véletlenül akadtak rá a vízvezeték-szerelők az árokban hagyott, ragasztószalaggal összekötözött kutyára. Szerencsére időben érkeztek!

A texasi vízvezeték-szerelő, Carlos Carillo átlagos munkanapra számított, mikor meglátott valami élőlényt mozgolódni a munkatereptől nem messze. Csak mikor közelebb mentek, akkor vették észre, hogy egy kutya hever az árokban: az állatnak ragasztószalaggal szorosan összekötözték száját és lábait, de lelkesnek tűnt, bizakodóan csóválta a farkát, mikor meglátta a felé közeledő férfiakat.

Vízvezeték szerelők mentették meg a sorsára hagyott kutyát 

Carillo és barátja kiszabadították a sorsára hagyott kutyát, aki boldogan fogadta megmentőit – állapotából ítélve szerencsére még csak maximum egy napja lehetett ott. A vízvezeték-szerelő bevitte a kutyát a közeli menhelyre, ahol megállapították, hogy az állat jó egészségi állapotban van szívférgességétől eltekintve, amivel már el is kezdték kezelni.

Vízvezeték szerelők mentették meg a sorsára hagyott kutyát 

A kutyus jelenleg arra vár, hogy végre ő is szerető családba kerülhessen.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top